Forsikringsskader og Skadevurdering

Service, kvalitet og kundetilfredshet i høysetet

Har du vært uheldig?

Da kan det lønne seg å ta kontakt med oss.

Vi vet at det er svært så kjedelig å få skade på bilen, eller motorsykkelen, campingvogna, scooteren eller bobilen. Derfor synes vi at prosessen med å få reparert det du har fått skadet, skal være så enkel og gunstig som mulig.

Når uhellet er ute bistår vi med vår fagkunnskap, en trygg reparasjon og super service i hele prosessen. Det gjelder uansett om du har en skade hvor du velger å bruke forsikringen, eller har en reparasjon eller en utbedring som du vil få utført utenom.

Det er gratis hos oss å få taksert skaden, eller å få tilbud på en utbedring.

Vi reparerer for, og har godt samarbeid med alle forsikringsselskap, også de vi ikke har et prissamarbeid med (avtaleverksted). Du som eier av kjøretøyet, har full rett til å benytte deg av det verkstedet du ønsker, og vi er konkurransedyktig på både pris og andre vilkår. Det kan lønne seg å ta kontakt med oss, også selv om ditt forsikringsselskap har avtale med et annet verksted.

Dersom du skal leie bil i reparasjonstiden, rekvirerer vi denne for deg, slik at den står klar her ved vårt verksted når du leverer inn bilen din til oss.

Finnsnes Billakkering as har, som et av får verksteder – 3 godkjenninger fra Statens Vegvesen. Vi er både godkjent som Bilskadeverksted, Bilverksted 01 og Motorsykkel og mopedverksted.